Teamuitje “INCASSEREN EN UITDELEN”

Feedback geven en ontvangen is niet eenvoudig. Soms ben je bang voor de gevolgen omdat je niet weet wat de feedback gaat veroorzaken, bij jezelf en bij de ander. En hoe ga je dan met elkaar verder?

Fitness Factory Laren-Gorssel biedt nu, samen met trainer/coach Annet Keessen, speciaal voor bedrijven de workshop “Incasseren en uitdelen” aan.

Met boksen als metafoor ervaren we hoe we duidelijker en effectiever met elkaar kunnen communiceren. Door te boksen leer je contact te maken met de persoon tegenover je. Jouw manier van boksen maakt duidelijk volgens welke patronen je voelt, denkt en handelt in je contact met anderen. Patronen waar je je vaak niet bewust van bent. Wat is jouw reactie als je stress of weerstand ervaart: bevries je, vecht je, of vlucht je liever?

Onderstaande thema’s komen aan bod:
– houding en gedrag
– communicatie
– persoonlijke grenzen
– werking zintuigen
– de regels voor het geven en ontvangen van feedback

Gedurende de ongeveer twee uur durende workshop komen we in actie door diverse fysieke en mentale oefeningen en worden korte ‘boksgevechtjes’ aangegaan.

Wat levert deze workshop het team op:
Onder professionele begeleiding van ervaren  trainers worden nieuwe persoonlijke eigenschappen op een speelse manier ontdekt. Ook kenmerken van het team zullen aan bod komen. Deze nieuwe inzichten zullen leiden tot meer onderling begrip met als winst: meer efficiëntie op de werkvloer en een goede sfeer!

Tijdens deze workshop begeleidt Fitness Factory Laren-Gorssel het fysieke deel en trainer/coach Annet Keessen verzorgt het mentale deel. Samen zetten zij  hun expertise en ervaring in:  het resultaat is een actieve, leuke en leerzame workshop!

Motto van beide partijen hierin is: “Verandering ontstaat als je in beweging komt”!

 

Ervaring van deelnemers:

Paulien:

Ik vond de workshop een hele leuke en leerzame ervaring. Vooral het boxen heeft me verrast; hoe je op je tegenstander moet letten en in moet schatten hoe diegene op jou reageert. Dat is dus net waar het om draait bij feedback geven, degene proberen in te schatten en daarop je manier van feedback geven af te stemmen

Stefan:

Het was interessant om te zien en te ervaren waarom collega’s anders reageren op eenzelfde situatie.

Anna:
Eindelijk een workshop waarbij mijn gedachten na 10 minuten niet afdwaalden! Doordat we steeds in actie mochten komen bleef mijn aandacht erbij, waardoor ik uiteindelijk meer heb geleerd, dan wanneer ik alleen maar had zitten luisteren. Door het actieve gedeelte (zowel geestelijk als lichamelijk) heb ik mijn collega’s nog beter leren kennen, veel lol gehad en ook nog eens beter geleerd hoe ik in bepaalde situaties het beste kan handelen. Leuk & leerzaam!

website  Flex & Fit van Annet Keessen http://flexenfit.com/flexenfit.com/teamuitje-incasseren-uitdelen/

Meer informatie teamuitje uitsluitend via onderstaand contact formulier ?

Fout: Contact formulier niet gevonden.