Slanker, energieker en fitter door het leven?

Wil je niet alleen afvallen, maar vooral ook in de toekomst je ideale gewicht behouden?

Of wil jij juist meer energie en je fitter en vitaler voelen?

Start dan nu met ons Fit & Vitaal programma voor, Afslanken, meer energie en lekkerder in je vel!

Wij hebben dit 8 weken programma ontwikkeld met aandacht voor voeding, beweging en ontspanning. Acht weken samen aan de slag met jouw personal coach.

Wat houdt het programma in:

• Wekelijks coach moment met je personal coach

• Food-app, met je eigen voedingsdagboek

• E-book met tips, tricks en achtergrond informatie.

• Persoonlijk sportadvies

• Sporten wanneer het jouw uitkomt

• Onbeperkt gebruik fitnessapparatuur en groepslessen

 

Wat deelnemers zeggen:

” Ik voelde mij als bijna 75-jarige al tijden niet meer zo fit. Ik bewoog wel, maar niet structureel. Mijn bloedruk zat tegen de grens van medicijnen te moeten gaan gebruiken.

Ik ging eens kijken bij Fitness Factory in Laren en schreef me in voor een 8-weeks programma Fit & Vitaal met ‘n wekelijks gesprek met Ruth, als mijn coach. Ik leerde de ter beschikking gestelde voedingsapp te gebruiken en ging zo’n 3 x per week oefenen. Aan de gewichten, op de loopband en de roeitrainer en wat ontspanningsoefeningen.

En ik viel af. Uiteindelijk 9 kg! Belangrijker is dat ik mij nu een stuk fitter voel, dat mijn bloeddruk gedaald is en ook dat het aantal ademstops, door mijn apneu, gedaald is. Als dat geen goed gevoel geeft…..!

Tijdens de wekelijkse gespreken met Ruth kreeg ik tips en kon vragen stellen over mijn leefstijl (in brede zin). Alles in een prettige sfeer met een bakkie zwarte koffie erbij.

Terugkijkend heb ik erg veel gehad aan de voedingsapp, die mij bewust maakte van wat die eiwitten, vetten en koolhydraten in mijn lichaam deden en vooral door het consequent gebruik er van. Natuurlijk houd je dat alleen een bepaalde periode vol, maar de opgedane kennis helpt mij nu nog steeds.

Tegen een ander zou ik zeggen; laat de opkomende twijfels niet toe, maar zet door en spoedig zal je de effecten op de weegschaal opmerken. Maar vooral het ‘je fit voelen’ is een cadeautje.”

“Na de vakantie ben ik gestart met het Fit&Vitaal programma.
In die 8 weken ben ik weer veel intensiever gaan sporten en ben ik bewuster met mijn voedingspatroon aan de slag gegaan. De Food-app gaf een duidelijk beeld van de hoeveelheid koolhydraten, eiwitten en vetten die ik per dag via mijn voeding binnen kreeg. Tijdens het wekelijkse coachmoment kreeg ik verschillende tips van Ruth qua voeding en beweging.
Het programma was voor mij net even die stok achter de deur en dat heeft ervoor gezorgd dat ik me in die 8 weken weer veel fitter en energieker ben gaan voelen.”

“Ik heb het doel bereikt!! Er werd met name gekeken wat voor mij te doen is en wat er bij mij past. En de stok achter de deur hé”

“Met het Fit&Vitaal programma, waar ik doelgericht te werk ging, gaat het allemaal een stuk makkelijker en leuker. Nu 10 kg. lichter en na dit programma hou ik het vol!” 

 

                     

8 Weeks Fit & Vitaal programma;

Fit & Vitaal Fitness Factory leden 137,-

Fit & Vitaal niet leden 217,-

Fit & Vitaal PREMIUM

Fit & Vitaal PREMIUM Fitness Factory leden 237,- (inclusief 3 personal training sessies).

Fit & Vitaal PREMIUM niet leden 307,- (inclusief 3 personal training sessies).

Wil jij starten met het Fit & Vitaal programma of heb je een vraag? We staan je graag te woord. Neem hier contact met ons op.