Fitness Factory: Uniek in Speels Bewegen

Uniek in speels bewegen! Wij zijn van mening dat bewegen leuk moet en ook zeker leuk kan zijn.

Voor iedereen, jong, oud, man, vrouw, hebben wij een passend beweegprogramma. Denk aan Les Mills groepslessen als Bodypump, Body Attack, Body Balance, Sh’bam en RPM. Small Group Classes zoals een boks, Kettleball-training en CrossFitness. Voor de liefhebbers van individuele fitness hebben wij de beste apparatuur van Technogym® klaarstaan.

Onze instructeurs zijn persoonlijk betrokken bij jouw voortgang. Dit betekend dat zij samen met jou naar je doel werken en er alles aan doen om deze zo snel en effectief mogelijk te bereiken. Door middel van de body check is jouw voortgang goed te meten.

Wil jij je doelen nog sneller behalen, of dit nu gaat om afvallen, je conditie verbeteren, of om je fitheid en gezondheid in het algemeen, dan is Personal Training wat voor jou. Samen met je trainer ga jij in de zaal, of op locatie de oefeningen doen die jou helpen het meeste resultaat te behalen. PT180 Personal Training maakt Personal Training betaalbaar voor iedereen.

Het gaat bij ons echter niet alleen maar om het sporten, wij houden ook erg van gezelligheid. Aan onze grote koffietafel kun je daarom nog lang blijven zitten onder het genot van een heerlijk, gratis bakje koffie.

Wij gaan ervoor zorgen dat jij je doelen behaalt, maar dan wel op een leuke manier.