Fitness Factory Voeding & afslanken

 

Onderdeel van ieder LIJFSTIJL begeleidingstraject is een persoonlijk leefstijl-, voedings- en eventueel afslankadvies. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van het succes garanderende Finally Lifestyle Program van Health Software.
Het Finally Lifestyle Program (FLP) is een innovatief lifestyle en voedingprogramma voor iedereen die door middel van leefstijl en voedingsaanpassing het optimale uit het leven wil halen. Het FLP is ontwikkeld door gespecialiseerde diëtisten/voedingsdeskundigen met meer dan 15 jaar ervaring. Eindelijk een praktische én doeltreffende methode!

Voor wie?
Het FLP is bedoeld voor personen boven de 16 jaar, die doeltreffend het optimale uit zijn voeding en LIJFSTIJL wil halen met blijvend resultaat. Of het nu gaat om gewichtsvermindering, aankomen of (sport)bijvoeding. Voor zowel mannen als vrouwen. Voorwaarde is wel datje voldoende gemotiveerd bent. Motivatie is de sleutel tot ieder succes! Wat is jouw belangrijkste motivatie? Een gezonder lichaam, je fitter en vitaler voelen, welvaartsziekten voorkomen, langer leven, er beter uitzien, kledingmaten minder en/of complimenten van jouw vrienden en kennissen?

Persoonlijk leefstijl- en voedingsplan
Naar aanleiding van de door jou ingevulde vragenlijst ontvang je, jouw eigen Finally Lifestyle Advice in een fraaie ringband. Je strikt persoonlijke leefstijl- en voedingsplan is volledig afgestemd op je huidige leef- en voedingsgewoonten en daardoor optimaal praktisch toepasbaar. Je hoeft geen recepten te bereiden of calorieën te tellen. Met behulp van handige voedingsvariatielijsten kun je precies eten wat je zelf lekker vindt!

Maaltijdvervanger
Het FLP maakt bij twee van de vier afslankmethoden tijdelijk gebruik van een maaltijdvervanger. Maaltijdvervangers zijn wetenschappelijk onderbouwde en warenwettelijk beschermde producten. Maaltijdvervangers bevatten alle essentiële voedingsstoffen en een minimum aan calorieën. Ideaal om snel en veilig af te slanken. Maaltijdvervangers bieden echter alleen resultaat op lange termijn, indien tijdelijk toegepast als hulpmiddel binnen een professioneel lifestyle, voeding en afslankprogramma, zoals het FLP.

Begeleiding
Het optimale resultaat wordt behaald, indien het advies wordt aangevuld met de juiste en onmisbare trainingsbegeleiding en coaching. Uiteraard verzorgen wij het gehele traject.

Fout: Contact formulier niet gevonden.